...actief in beeld!

Design en Media Print en Sign

Neem contact op

038  -  385  35  65

Businesspartners

 

> okewebsite.nl
> printjehout.nl

 

© 2019, Prestige Reclame B.V.

Voor alle op deze website getoonde foto’s, het ontwerp en inhoud geldt dat het copyright eigendom is van Prestige Reclame B.V.

Prestige

Reclameproductiebedrijf Prestige Reclame - Print & Sign in Genemuiden heeft meer dan 30 jaar ervaring in visuele communicatie. Wij kennen ons vak door en door. Onze medewerkers zijn creatief en vernieuwend, maar staan tegelijkertijd met beide benen op de grond. Prestige heeft daarom een realistische kijk op product- en bedrijfspresentatie. Met een goed doordacht advies dat past binnen uw budget leveren wij alle denkbare reclame-uitingen.

Ondanks onze nuchtere kijk investeren we altijd in de modernste print, plot en montagetechnieken. Tevens zijn wij toonaangevend in creatieve productpresentaties in de woon- en tapijtbranche. Naast het moderne printen en plotten beheersen we ook nog steeds het traditionele zeefdrukken. Prestige is kortom van alle markten thuis.

Dankzij de drang naar innovaties en het leveren van topkwaliteit groeide Prestige Reclame uit tot een landelijk opererend bedrijf. De introductie van Signcase speelde daarbij een belangrijke rol. In dit concept werken we nauw samen met exclusieve partners die we voorzien van print- en plotwerk. Eventueel met de mogelijkheid van plak- en montagewerkzaamheden. Deze reclamebureaus, offsetdrukkers en signmakers profiteren van de beste kwaliteit tegen de juiste prijs. Zij kunnen hun klanten adviseren met ondersteuning van de speciale inspiratiekoffer van Prestige: de Signcase. Onder het motto: ontwerp klaar... u gaat het maken met Signcase.

Na 30 jaar is Prestige Reclame nog steeds een innovatief full-service reclame-productiebedrijf. Onze adviseurs, ontwerpers en productiemedewerkers vinden passie en gedrevenheid vanzelfsprekend. Daarmee maken ze van uw wensen een volwaardig product. Van visitekaart tot reclameplaat!